Les Ateliers du Père Noël 2014

WORKSHOPS Kerstman  29-30 november 2014 2ND EDITION

Naar aanleiding van het succes van de eerste editie, de vereniging Cirkel van Kunstenaars en Artisans van Villers-la-Ville is het organiseren van de tweede editie van Santa’s Workshop, in nauwe samenwerking met de VVV en de Vereniging van Handelaars van Villers -De City.

Tijdens het 29 november en 30, kunt u deelnemen aan creatieve workshops voor te bereiden op Kerstmis en u kennismaken met nieuwe hobby’s. Ontdek het talent van onze kunstenaars en de expertise van onze handelaren en ambachtslieden. U krijgt speciale momenten te delen met hen.

De Kerstman loopt rond in verschillende tentoonstellingsruimten en animatie. Het zal waarschijnlijk onze Villersoises cheerleaders te steken of te wonen verhalen, schminken voor kinderen.

Woon Workshops Kerstman met familie of vrienden. Bij ons veel volwassenen en kinderen. Maken de reis te voet, met de auto of in onze bus van Londen!

Net als vorig jaar, zal een kaart met de route en de presentatie van de activiteiten die zullen plaatsvinden in vijf dorpen worden geleverd in uw brievenbus en zal beschikbaar zijn om het initiatief van Villers-la-Ville en Genappe vakbonden.

U bent kunstenaars? Artisan? Nieuwe onafhankelijke? Wil om te leren kennen in het deelnemen of sponsoren? U wilt een lid van de cirkel?

Contact :Vinciane Feron, 0476/630 716 ; Delphine Haulotte 0486/50 82 92 ; email: info@asbl-caav.be

Le comité organisateur: Pascal Bouhon, Julien et Marie-Louise Clemmen, Luc et Marie-Joëlle Deffense, Vinciane Feron, Delphine Haulotte, Josiane et Jérôme Taminiau, Jean-Marie Bary et Nathalie François. Grégory Nicaise, Chantal Pigeolet, Joël Taminiaux,